Navodila

Naša vesela šola - NAVODILA

 

K sodelovanju vabimo vse učence 2. in 3. triade. Naše sodelovanje bo potekalo preko računalnika. In sicer boste učenci na šolski spletni strani pod rubriko Naša vesela šola našli obravnavano temo za vsako triado in za vsak mesec posebej. Ob temi bodo navedeni viri in literatura, ki jih morate prebrati, če želite sodelovati v tekmovanju.

Vsi, ki bodo želeli preizkusiti svoje znanje in zbirati točke za osvojitev naslova »šolski prvak«, se bodo morali udeležiti pisnega preverjanja znanja, ki bo ob koncu vsakega meseca.

Datum preverjanja bo objavljen skupaj s temo meseca.

Znanje učencev bomo preverjali s pomočjo vprašalnikov, ki bodo vključevali različne tipe nalog in so jih učenci že spoznali pri pouku.

Naloga vsakega posameznika, ki bo sodeloval v NVŠ je, da od sedmih preverjanj sodeluje najmanj v šestih. Rezultate mesečnih tekmovanj bomo redno objavljali na šolski spletni strani, šolski televiziji in oglasni deski.


Tako bomo na osnovi zbranih točk sledili, kdo bo osvajal največ točk po mesecih in kdo bo v mesecu maju 2009 osvojil naziv »prvak šole v znanju« iz NVŠ za vsako triado posebej. Za zasluženi osvojeni naslov bosta prvaka tudi primerno nagrajena. Mentorici zagotavljava, da bosta nagradi zelo mikavni, a naj zaenkrat ostaneta še skrivnost.

 

Mentorici: Zdenka Puhar in Sabina Ozmec

 

Pokrovitelj Naše vesele šole:

pozejdon

 

Strani ureja RL.