OŠ RAČE

Spoštujemo preteklost - obvladamo sedanjost - načrtujemo prihodnost.

EU e-Privacy Directive

Spletna stran za svoje funkcionalnosti uporablja spletne piškotke, ki ne hranijo osebnih podatkov. Ali se strinjate z uporabo spletnih piškotkov na teh straneh?

Poglej izjavo o zasebnosti

Poglejte dokumente Direktive o zasebnosti in elektronskih komunikacijah!

Zavrnili ste piškotke. To odločitev lahko spremenite!

Dovolili ste, da se piškotki namestijo na vašo napravo. To odločitev lahko spremenite.

Mediacija

V času od 12. do 13. 10. 2012, smo na domu Škorpijon, šolski in vrstniški mediatorji OŠ Rače preživeli inteniziven tabor mediacije. Kaj vse smo počeli in doživeli, pa si oglejte na naslednji povezavi...


V četrtek, 22. 03. 2012, smo se vrstniški mediatorji udeležili prvega supervizijskega srečanja vrstniških mediatorjev na OŠ borcev za severno mejo v Mariboru. Z vrstniškimi mediatorji osmih različnih šol smo se družili v delavnicah, kjer smo izmenjali izkušnje, obnovili mediacijske veščine in odigrali igre vlog. Dogovorili smo se da se ponovno srečamo jeseni. Utrinke s srečanja si oglejte v fotogaleriji.

 

Na naslednji povezavi si oglejte našo promocijsko zloženko:


Usposabljanje prve generacije vrstniških mediatorjev je za nami. Kdo so in kaj so se naučili pa si poglejte na naslednji povezavi:

 

V četrtek, 12. 10. 2011, smo se šolski in vrstniški mediatorji OŠ Rače udeležili Mednarodne konference šolske in vrstniške mediacije, ki je potekala v O.Š. Rečica ob Savinji. Da bi izvedeli kaj vse smo doživeli sledite naslednji povezavi:

 

Šolski in vrstniški mediatorji sodelujemo z: