OŠ RAČE

Spoštujemo preteklost - obvladamo sedanjost - načrtujemo prihodnost.

EU e-Privacy Directive

Spletna stran za svoje funkcionalnosti uporablja spletne piškotke, ki ne hranijo osebnih podatkov. Ali se strinjate z uporabo spletnih piškotkov na teh straneh?

Poglej izjavo o zasebnosti

Poglejte dokumente Direktive o zasebnosti in elektronskih komunikacijah!

Zavrnili ste piškotke. To odločitev lahko spremenite!

Dovolili ste, da se piškotki namestijo na vašo napravo. To odločitev lahko spremenite.

Astronomski tabor

Na taboru smo osmošolci morali predstaviti planete. Dekleta iz papirja, fantje iz slanega testa, druga skupina fantov osmega razreda je sestavljala planete iz kartona. Planeti iz papirja so uspeli odlično, prav tako iz kartona. Ponesrečilo se nam je pri testu, zato imamo namesto planetov kolače.  Kar smo se naučili, smo uporabili v praksi. Na nočnem nebu smo v soboto zjutraj ob 5:00 uzrli skozi teleskop planet Saturn in njegov znameniti obroč. V soboto smo izdelovali planete in jih zvečer tudi predstavili. Naučili smo se veliko novega in zanimivega. Tabor je bil uspešen.

osmošolci

Astronomski tabor nam je bil zelo všeč, saj je bilo razpoloženje vedno veselo in sproščeno. Čeprav nam je bilo jutranje vstajanje ob 5:00 zelo mučno, je bilo zunaj zelo zanimivo. Popoldan smo večino časa delali v skupinah, nekaj je bilo prostega časa, kjer je bilo na prvem mestu druženje. Igrali smo veliko iger in imeli predstavitveni večer. Na žalost je astranomski tabor prehitro minil.

devetošolci

IMG 6318