OŠ RAČE

Spoštujemo preteklost - obvladamo sedanjost - načrtujemo prihodnost.

EU e-Privacy Directive

Spletna stran za svoje funkcionalnosti uporablja spletne piškotke, ki ne hranijo osebnih podatkov. Ali se strinjate z uporabo spletnih piškotkov na teh straneh?

Poglej izjavo o zasebnosti

Poglejte dokumente Direktive o zasebnosti in elektronskih komunikacijah!

Zavrnili ste piškotke. To odločitev lahko spremenite!

Dovolili ste, da se piškotki namestijo na vašo napravo. To odločitev lahko spremenite.

DAN DRUŽENJA IN GIBANJA VSEH GENERACIJ

Pa smo ponovno dočakali dan druženja in gibanja vseh generacij. Priprave so potekale zelo intenzivno. Po druženju smo želeli organizirati še dobrodelni piknik šolskega sklada OŠ Rače za izvedbo smo si rezervirali prostor v Športnem parku Brezula. Kljub slabemu vremenu, smo se v soboto, 11. maja 2013, zbrali na štartu našega pohoda. Zaradi različnih starosti udeležencev smo pohode razdelili v štiri različno zahtevne pohode.

Približno tristo udeležencev se je razdelilo v štiri skupine. Pred odhodom smo si lahko izmerili krvni tlak in nato še ob vrnitvi. Vsako leto se nam pridružita ga. Borovnik in g. Napast in udeležencem izmerite krvni tlak.

Napočil je trenutek pohodov. Kljub mrazu in dežnim kapljam so pohodniki premagali razdalje in se nato ponovno zbrali na štartu pohodov. Družino z najmlajšim udeležencem, družino z najstarejšim udeležencem in najštevilčnejšo družino. Vse tri družine smo nagradili z lepimi nagradami.
Ob slovesu smo si obljubili, da se naslednje leto ponovno zberemo in družimo vse generacije. Oglejte si še nekaj posnetkov z našega druženja.

 

najmlajsi

najstarejsi

najstevilcnejsi