V mesecu oktobru 2017 so se deklice naše šole v športni dvorani pri nas pomerile na obmariborskem rokometnem tekmovanju za starejše deklice. Priigrale so si odlično 2. mesto, kar jim je prineslo uvrstitev na področno tekmovanje. Tudi tega smo izvedli v naši športni dvorani. Deklice so osvojile 3. mesto in bronaste medalje. Čestitamo!

Ekipo so sestavljale: Naja Dobnik, Ana Falež, Laura Rozman, Tina Skodič, Maja Podbojec, Vanesa Dibrani, Naja Šalamun, Gabrijela Dibrani, Nika Štern, Lana Podplatnik, Maruša Gorkič, Ema Batagelj, Leja Kmetič in Analina Štih. Vodila sem jih učiteljica športa Jelka Trantura.

1

V mesecu decembru 2017 pa so se skoraj iste deklice pomerile tudi v odbojki. Najprej so igrale v OŠ Miklavž kvalifikacije za obmariborsko tekmovanje, kjer so zasedle 2. mesto in s tem uvrstitev v finale obmariborskega tekmovanja. To se je odvijalo v OŠ Hoče, konkurenca je bila večja, a kljub temu so bile uspešne, 3. in tako osvojile bronaste medalje. Čestitamo!

Ekipo so sestavljale: Ana Falež, Naja Šalamun, Tina Skodič, Laura Rozman, Maja Podbojec, Nika Štern, Lana Podplatnik, Klavdija Gregorc, Jasmina Alić, Vanesa in Gabrijela Dibrani. Vodil jih je profesor športa Žan Bedenik.

2